hrcak mascot   Srce   HID

Kratko priopćenje

Aktualno: Kakvoća i održivost smrznutog svinjskog mesa iz uvoza

Mirza Hadžiosmanović ; Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (227 KB) str. 4-5 preuzimanja: 538* citiraj
APA 6th Edition
Hadžiosmanović, M. (2005). Aktualno: Kakvoća i održivost smrznutog svinjskog mesa iz uvoza. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (2), 4-5. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/21345
MLA 8th Edition
Hadžiosmanović, Mirza. "Aktualno: Kakvoća i održivost smrznutog svinjskog mesa iz uvoza." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 2, 2005, str. 4-5. https://hrcak.srce.hr/21345. Citirano 18.09.2019.
Chicago 17th Edition
Hadžiosmanović, Mirza. "Aktualno: Kakvoća i održivost smrznutog svinjskog mesa iz uvoza." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 2 (2005): 4-5. https://hrcak.srce.hr/21345
Harvard
Hadžiosmanović, M. (2005). 'Aktualno: Kakvoća i održivost smrznutog svinjskog mesa iz uvoza', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(2), str. 4-5. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/21345 (Datum pristupa: 18.09.2019.)
Vancouver
Hadžiosmanović M. Aktualno: Kakvoća i održivost smrznutog svinjskog mesa iz uvoza. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 18.09.2019.];VII(2):4-5. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21345
IEEE
M. Hadžiosmanović, "Aktualno: Kakvoća i održivost smrznutog svinjskog mesa iz uvoza", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 2, str. 4-5, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21345. [Citirano: 18.09.2019.]

Hrčak ID: 21345

URI
https://hrcak.srce.hr/21345

Posjeta: 720 *