hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Sažetak

Puni tekst: hrvatski, jpg (423 KB) str. 349-349 preuzimanja: 0* citiraj
APA 6th Edition
(2020). Sažetak. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXII (5), 349-349. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/245051
MLA 8th Edition
"Sažetak." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XXII, br. 5, 2020, str. 349-349. https://hrcak.srce.hr/245051. Citirano 21.10.2020.
Chicago 17th Edition
"Sažetak." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XXII, br. 5 (2020): 349-349. https://hrcak.srce.hr/245051
Harvard
(2020). 'Sažetak', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXII(5), str. 349-349. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/245051 (Datum pristupa: 21.10.2020.)
Vancouver
Sažetak. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2020 [pristupljeno 21.10.2020.];XXII(5):349-349. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/245051
IEEE
"Sažetak", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XXII, br. 5, str. 349-349, 2020. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/245051. [Citirano: 21.10.2020.]

Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Maryam Azizi-Chekosari, Mehrdad Bouyeh, Alireza Seidavi
Učinci različitih razina fenofibrata na senzorska
svojstva i profil masnih kiselina mesa prsa brojlera

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Iva Zahija, Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Mojca Kuhar, Lea Demšar
Značajke kvalitete i oksidacijska stabilnost janjetine tijekom zrenja

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Nevijo Zdolec, Marta Kiš, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš, Snježana Kazazić,
Jelka Pleadin, Tina Lešić, Lidija Kozačinski, Vesna Dobranić, Hrvoje Mazija
Mikrobiološka i fizikalno-kemijska svojstva autohtone trajne kobasice od kokošjeg mesa

PREGLEDNI RAD
Ivana Sabolek, Srebrenka Nejedli, Kristina Matković, Željko Pavičić, Mario Ostović
Pregled dosadašnjih spoznaja o utjecaju visine stelje na pojavnost
kontaktnog dermatitisa u tovnih pilića

Hrčak ID: 245051

URI
https://hrcak.srce.hr/245051

[engleski] [njemački] [talijanski] [španjolski]

Posjeta: 0 *