hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Contents

Puni tekst: hrvatski, jpg (423 KB) str. 349-349 preuzimanja: 0* citiraj
APA 6th Edition
(2020). Sažetak. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXII (5), 349-349. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/245051
MLA 8th Edition
"Sažetak." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XXII, br. 5, 2020, str. 349-349. https://hrcak.srce.hr/245051. Citirano 21.10.2020.
Chicago 17th Edition
"Sažetak." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XXII, br. 5 (2020): 349-349. https://hrcak.srce.hr/245051
Harvard
(2020). 'Sažetak', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXII(5), str. 349-349. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/245051 (Datum pristupa: 21.10.2020.)
Vancouver
Sažetak. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2020 [pristupljeno 21.10.2020.];XXII(5):349-349. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/245051
IEEE
"Sažetak", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XXII, br. 5, str. 349-349, 2020. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/245051. [Citirano: 21.10.2020.]

Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Maryam Azizi-Chekosari, Mehrdad Bouyeh, Alireza Seidavi
Effects of different levels of fenofibrate on sensory properties
and fatty acids profile of breast meat of broilers

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Iva Zahija, Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Mojca Kuhar, Lea Demšar
Quality parameters and oxidative stability of lamb during ageing

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Nevijo Zdolec, Marta Kiš, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš, Snježana Kazazić,
Jelka Pleadin, Tina Lešić, Lidija Kozačinski, Vesna Dobranić, Hrvoje Mazija
Microbiological and phisico-chemical properties of traditional
dry- fermented hen meat sausages

REVIEW
Ivana Sabolek, Srebrenka Nejedli, Kristina Matković, Željko Pavičić, Mario Ostović
A review on the impact of litter depth on the
occurence of contact dermatitis in broilers

Hrčak ID: 245051

URI
https://hrcak.srce.hr/245051

[hrvatski] [njemački] [talijanski] [španjolski]

Posjeta: 0 *