hrcak mascot   Srce   HID

Short communication, Note

Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi

Zlatko Janječić ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Svetošimunska cesta 25, Zagreb

Fulltext: croatian, pdf (231 KB) pages 11-13 downloads: 13.804* cite
APA 6th Edition
Janječić, Z. (2005). Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (3), 11-13. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/22692
MLA 8th Edition
Janječić, Zlatko. "Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, no. 3, 2005, pp. 11-13. https://hrcak.srce.hr/22692. Accessed 22 Aug. 2019.
Chicago 17th Edition
Janječić, Zlatko. "Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, no. 3 (2005): 11-13. https://hrcak.srce.hr/22692
Harvard
Janječić, Z. (2005). 'Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(3), pp. 11-13. Available at: https://hrcak.srce.hr/22692 (Accessed 22 August 2019)
Vancouver
Janječić Z. Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [cited 2019 August 22];VII(3):11-13. Available from: https://hrcak.srce.hr/22692
IEEE
Z. Janječić, "Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, no. 3, pp. 11-13, 2005. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/22692. [Accessed: 22 August 2019]

Hrčak ID: 22692

URI
https://hrcak.srce.hr/22692

Visits: 14.188 *