hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Uzroci i sprječavanje nadimanja sireva

Dimitrije Sabadoš ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (587 KB) str. 15-19 preuzimanja: 1.607* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. (1952). Uzroci i sprječavanje nadimanja sireva. Mljekarstvo, 2 (5), 15-19. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50360
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Uzroci i sprječavanje nadimanja sireva." Mljekarstvo, vol. 2, br. 5, 1952, str. 15-19. https://hrcak.srce.hr/50360. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Uzroci i sprječavanje nadimanja sireva." Mljekarstvo 2, br. 5 (1952): 15-19. https://hrcak.srce.hr/50360
Harvard
Sabadoš, D. (1952). 'Uzroci i sprječavanje nadimanja sireva', Mljekarstvo, 2(5), str. 15-19. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50360 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver
Sabadoš D. Uzroci i sprječavanje nadimanja sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 24.01.2021.];2(5):15-19. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50360
IEEE
D. Sabadoš, "Uzroci i sprječavanje nadimanja sireva", Mljekarstvo, vol.2, br. 5, str. 15-19, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50360. [Citirano: 24.01.2021.]

Sažetak
Kao što je kod svih mliječnih proizvoda, tako se i kod sireva pojavljuju razni nedostaci koji im smanjuju kvalitetu, a time i vrijednost. Zasad se to kod nas još ne očituje i u prodajnoj cijeni sireva, koja je jednaka za dobre i loše proizvode, ali dolazi vrijeme kad će se morati računati i s razvijenijim ukusom potrošača, s cijenom po kvaliteti, pa i sa izvozom.

Ključne riječi
nadimanje sira; sir

Hrčak ID: 50360

URI
https://hrcak.srce.hr/50360

Posjeta: 1.878 *