APA 6th Edition Benko, I. (1952). Higijena u proizvodnji mlijeka. Mljekarstvo, 2 (9), 1-3. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50415
MLA 8th Edition Benko, Ivan. "Higijena u proizvodnji mlijeka." Mljekarstvo, vol. 2, br. 9, 1952, str. 1-3. https://hrcak.srce.hr/50415. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Benko, Ivan. "Higijena u proizvodnji mlijeka." Mljekarstvo 2, br. 9 (1952): 1-3. https://hrcak.srce.hr/50415
Harvard Benko, I. (1952). 'Higijena u proizvodnji mlijeka', Mljekarstvo, 2(9), str. 1-3. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50415 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Benko I. Higijena u proizvodnji mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 24.01.2021.];2(9):1-3. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50415
IEEE I. Benko, "Higijena u proizvodnji mlijeka", Mljekarstvo, vol.2, br. 9, str. 1-3, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50415. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Mljekarstvo je u zadnjih desetak godina uvelike napredovalo, naročito na području tehnike (gradnje mljekarskih strojeva) i znanosti (istraživački i pokusni rad u laboratoriju). Ipak taj napredak nije mogao nadomjestiti higijenu u proizvodnji mlijeka. Zato po cijelome svijetu, dok ljudi traže mogućnost da se mljekarstvo okoristi tekovinama tehnike i znanosti, traže istodobno i putove i načine kako bi podigli higijenu u proizvodnji mlijeka.