hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Trapist

Matej Markeš ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (197 KB) str. 4-5 preuzimanja: 174* citiraj
APA 6th Edition
Markeš, M. (1952). Trapist. Mljekarstvo, 2 (9), 4-5. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50416
MLA 8th Edition
Markeš, Matej. "Trapist." Mljekarstvo, vol. 2, br. 9, 1952, str. 4-5. https://hrcak.srce.hr/50416. Citirano 26.06.2019.
Chicago 17th Edition
Markeš, Matej. "Trapist." Mljekarstvo 2, br. 9 (1952): 4-5. https://hrcak.srce.hr/50416
Harvard
Markeš, M. (1952). 'Trapist', Mljekarstvo, 2(9), str. 4-5. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50416 (Datum pristupa: 26.06.2019.)
Vancouver
Markeš M. Trapist. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 26.06.2019.];2(9):4-5. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50416
IEEE
M. Markeš, "Trapist", Mljekarstvo, vol.2, br. 9, str. 4-5, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50416. [Citirano: 26.06.2019.]

Sažetak
Ovaj naš najvažniji sir još nije dovoljno ispitan. Kako način proizvodnje, tako mu izgled, sastav, svojstva i randman variraju u širokim granicama. Dosad nisu poduzimane nikakove mjere za njegovu tipizaciju, pa ga svaka mljekara i svaki majstor radi "na svoj način".

Ključne riječi
trapist; sastav; izgled; aroma

Hrčak ID: 50416

URI
https://hrcak.srce.hr/50416

Posjeta: 309 *