APA 6th Edition Salopek, D. (1958). Ekonomska analiza problema razvodnjavanja mlijeka. Mljekarstvo, 8 (5), 110-114. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65098
MLA 8th Edition Salopek, Danko. "Ekonomska analiza problema razvodnjavanja mlijeka." Mljekarstvo, vol. 8, br. 5, 1958, str. 110-114. https://hrcak.srce.hr/65098. Citirano 16.01.2021.
Chicago 17th Edition Salopek, Danko. "Ekonomska analiza problema razvodnjavanja mlijeka." Mljekarstvo 8, br. 5 (1958): 110-114. https://hrcak.srce.hr/65098
Harvard Salopek, D. (1958). 'Ekonomska analiza problema razvodnjavanja mlijeka', Mljekarstvo, 8(5), str. 110-114. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65098 (Datum pristupa: 16.01.2021.)
Vancouver Salopek D. Ekonomska analiza problema razvodnjavanja mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1958 [pristupljeno 16.01.2021.];8(5):110-114. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65098
IEEE D. Salopek, "Ekonomska analiza problema razvodnjavanja mlijeka", Mljekarstvo, vol.8, br. 5, str. 110-114, 1958. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65098. [Citirano: 16.01.2021.]
Sažetak Samo prirodno mlijeko, normalnog fizikalno-kemijskog i bakteriološkog sastava, kojemu nije ništa dodano niti oduzeto, može udovoljiti visokim zahtjevima kvalitete današnjeg nivoa mljekarske nauke i prakse.