APA 6th Edition Vujičić, I. (1960). Kontrola soljenja sira trapista. Mljekarstvo, 10 (11), 241-244. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65423
MLA 8th Edition Vujičić, Ivica. "Kontrola soljenja sira trapista." Mljekarstvo, vol. 10, br. 11, 1960, str. 241-244. https://hrcak.srce.hr/65423. Citirano 28.01.2021.
Chicago 17th Edition Vujičić, Ivica. "Kontrola soljenja sira trapista." Mljekarstvo 10, br. 11 (1960): 241-244. https://hrcak.srce.hr/65423
Harvard Vujičić, I. (1960). 'Kontrola soljenja sira trapista', Mljekarstvo, 10(11), str. 241-244. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65423 (Datum pristupa: 28.01.2021.)
Vancouver Vujičić I. Kontrola soljenja sira trapista. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 28.01.2021.];10(11):241-244. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65423
IEEE I. Vujičić, "Kontrola soljenja sira trapista", Mljekarstvo, vol.10, br. 11, str. 241-244, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65423. [Citirano: 28.01.2021.]
Sažetak Količina soli višestruko djeluje na osobine i kvalitetu sira. Stoga je podešavanje soli u siru od posebnog značaja. Međutim, podešavanje količine upijene soli u sir otežano je nizom faktora. Proces soljenja je veoma složen i zavisi od više činilaca.