APA 6th Edition Baković, D. i Brnadić, A. (1971). Priprema humaniziranog mlijeka. Mljekarstvo, 21 (4), 80-82. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66428
MLA 8th Edition Baković, Davor i Ante Brnadić. "Priprema humaniziranog mlijeka." Mljekarstvo, vol. 21, br. 4, 1971, str. 80-82. https://hrcak.srce.hr/66428. Citirano 21.01.2021.
Chicago 17th Edition Baković, Davor i Ante Brnadić. "Priprema humaniziranog mlijeka." Mljekarstvo 21, br. 4 (1971): 80-82. https://hrcak.srce.hr/66428
Harvard Baković, D., i Brnadić, A. (1971). 'Priprema humaniziranog mlijeka', Mljekarstvo, 21(4), str. 80-82. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66428 (Datum pristupa: 21.01.2021.)
Vancouver Baković D, Brnadić A. Priprema humaniziranog mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1971 [pristupljeno 21.01.2021.];21(4):80-82. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66428
IEEE D. Baković i A. Brnadić, "Priprema humaniziranog mlijeka", Mljekarstvo, vol.21, br. 4, str. 80-82, 1971. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66428. [Citirano: 21.01.2021.]
Sažetak Za zdravlje, fizički i psihički razvoj djece, pravilna prehrana ima ogromno značenje. Za dojenčad je najbolja hrana ženino mlijeko. Međutim, za dojenje svojeg djeteta majke često nemaju mlijeka ili ga imaju vrlo malo, pa su upućene na raznovrsne mliječne proizvode koji tu prirodnu hranu bolje ili lošije nadomještaju. Takvi mliječni proizvodi služe također za prehranu djece u dječjim vrtićima, jaslicama, bolnicama i ambulantama.