hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Čisto posuđe - preduvjet za dobru bakteriološku sliku finalnog proizvoda

Bolto Sobota ; JEDINSTVO - tvornica uređaja za prehrambenu i kemijsku industriju, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (563 KB) str. 220-226 preuzimanja: 262* citiraj
APA 6th Edition
Sobota, B. (1971). Čisto posuđe - preduvjet za dobru bakteriološku sliku finalnog proizvoda. Mljekarstvo, 21 (10), 220-226. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66525
MLA 8th Edition
Sobota, Bolto. "Čisto posuđe - preduvjet za dobru bakteriološku sliku finalnog proizvoda." Mljekarstvo, vol. 21, br. 10, 1971, str. 220-226. https://hrcak.srce.hr/66525. Citirano 18.01.2021.
Chicago 17th Edition
Sobota, Bolto. "Čisto posuđe - preduvjet za dobru bakteriološku sliku finalnog proizvoda." Mljekarstvo 21, br. 10 (1971): 220-226. https://hrcak.srce.hr/66525
Harvard
Sobota, B. (1971). 'Čisto posuđe - preduvjet za dobru bakteriološku sliku finalnog proizvoda', Mljekarstvo, 21(10), str. 220-226. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66525 (Datum pristupa: 18.01.2021.)
Vancouver
Sobota B. Čisto posuđe - preduvjet za dobru bakteriološku sliku finalnog proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1971 [pristupljeno 18.01.2021.];21(10):220-226. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66525
IEEE
B. Sobota, "Čisto posuđe - preduvjet za dobru bakteriološku sliku finalnog proizvoda", Mljekarstvo, vol.21, br. 10, str. 220-226, 1971. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66525. [Citirano: 18.01.2021.]

Sažetak
Jedan od glavnih problema jugoslavenskih mljekara danas jest borba za dobivanje bakteriološke slike finalnog proizvoda koja će zadovoljiti oštar bakteriološki pravilnik.

Ključne riječi
mlijeko; posuđe; bakteriološka slika; finalni proizvod

Hrčak ID: 66525

URI
https://hrcak.srce.hr/66525

Posjeta: 415 *