hrcak mascot   Srce   HID

Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku,Vol. 3 No. 1
Datum izdavanja: srpnja 2014.

Objavljen na Hrčku: 31. 8. 2014.
Sadržaj Puni tekst
Influence of the immobilized yeast cells technology on the presence of biogenic amines in wine (str.1-5) engleskipdf 281 KB
Borislav Miličević, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Đurđica Ačkar, Antun Jozinović, Emil Petošić, Anita Matijević
Izvorni znanstveni članak
 
Antioxidant properties of pollen (str.6-12) engleskipdf 255 KB
Damir Aličić, Drago Šubarić, Midhat Jašić, Hatidža Pašalić, Đurđica Ačkar
Pregledni rad
 
Brain food: how nutrition alters our mood and behaviour (str.13-21) engleskipdf 427 KB
Ines Banjari, Ivana Vukoje, Milena L. Mandić
Pregledni rad
 
Food industry by-products as raw materials in functional food production (str.22-30) engleskipdf 312 KB
Antun Jozinović, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Borislav Miličević, Jurislav Babić, Midhat Jašić, Kristina Valek Lendić
Pregledni rad
 
The application of Herzegovinian herbs in production of tea mixes (str.31-37) engleskipdf 393 KB
Marina Rajić, Stela Jokić, Mate Bilić, Senka Vidović, Andreja Bošnjak, Darko Adžić
Pregledni rad
 
Virgin olive oil and nutrition (str.38-43) engleskipdf 259 KB
Mladenka Šarolić, Mirko Gugić, Zvonimir Marijanović, Marko Šuste
Pregledni rad
 
Accumulation of heavy metals in the fruit and leaves of plum (Prunus domestica L.) in the Tuzla area (str.44-48) engleskipdf 385 KB
Sanida Osmanović, Samira Huseinović, Šefket Goletić, Marizela Šabanović, Sandra Zavadlav
Prethodno priopćenje
 
Posjeta: 16.935 *