hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.53 No.1

Datum izdavanja: Siječanj 2003.

Objavljen na Hrčku: 30.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Zastupljenost mlijeka i mliječnih proizvoda u strukturi društveno organiziranog obroka u učeničkim domovima u Hrvatskoj (str.5-15) hrvatskipdf 72 KB
Milk and dairy products presence in boarding school meals in Croatia (str.5-15)  
Jasenka Gajdoš Kljusurić
Izvorni znanstveni članak
 
Mikrobiološka ispravnost mlijeka i mliječnih proizvoda (str.17-22) hrvatskipdf 85 KB
Microbiological quality of milk and dairy products (str.17-22)  
Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Mirza Hadžiosmanović, Darko Majnarić, B. Kukuruzović
Stručni rad
 
Somatske stanice i čimbenici koji utječu na njihov broj u mlijeku (str.23-36) hrvatskipdf 105 KB
Somatic cell and factors which affect their count in milk (str.23-36)  
Zrinka Čačić, Samir Kalit, Neven Antunac, Mato Čačić
Stručni rad
 
Svjetska proizvodnja i kvaliteta kravljeg mlijeka (str.37-50) hrvatskipdf 95 KB
World production and quality of cow's milk (str.37-50)  
Petar Bosnić
Stručni rad
 
120 godina sira Trapista (str.51-64) hrvatskipdf 58 KB
120 years of Trapist cheese (str.51-64)  
Slavko Kirin
Stručni rad
 
Posjeta: 21.735 *