hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.52 No.3

Datum izdavanja: Lipanj 2002.

Objavljen na Hrčku: 04.04.2006.
Sadržaj Puni tekst
Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca (str.181-190) hrvatskipdf 64 KB
Selection of dairy culture and changes of Podravec cheese acidity during production (str.181-190)  
Slavko Kirin
Stručni rad
 
Plazmin: indogena proteinaza mlijeka (str.191-206) hrvatskipdf 73 KB
Plasmin: indigenous milk proteinase (str.191-206)  
Samir Kalit, Jasmina Lukač Havranek, Vlatka Čubrić Ćurik
Pregledni rad
 
Kozje mlijeko: karakteristike i mogućnosti (str.207-237) hrvatskipdf 125 KB
Goat's milk: characteristics and possibility (str.207-237)  
Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Ida Drgalić
Pregledni rad
 
Svojstva i prihvatljivost svježeg sira proizvedenog korištenjem mješovite probiotičke kulture (str.239-257) hrvatskipdf 588 KB
The properties and acceptability of fresh cheese produced using the mixture probiotic culture (str.239-257)  
Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Ida Drgalić
Prethodno priopćenje
 
Posjeta: 20.097 *