hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 22 No. 4
Datum izdavanja: travnja 1972.

Objavljen na Hrčku: 7. 4. 2011.
Sadržaj Puni tekst
Uticaj fizičko-kemijskih osobina mlječne masti na randman sira (str.74-78) hrvatskipdf 535 KB
Marko Stanišić, Natalija Dozet, Sonja Sumenić
Izvorni znanstveni članak
 
Ambalaža i plasman (str.79-84) hrvatskipdf 590 KB
Momčilo Đorđević
Stručni rad
 
O nekim aspektima tehnologije mliječnog praška sistemom raspršivanja (str.84-90) hrvatskipdf 644 KB
Josip Živković
Stručni rad
 
Klorirani ugljikovodici u pasteriziranom mlijeku u Sloveniji (str.90-92) hrvatskipdf 349 KB
Marina Komar, Jurij Jan, Marjan Milohnoja
Stručni rad
 
Sistem bibliotheca - lactis (str.92-95) hrvatskipdf 295 KB
Vijest  
Vijesti iz mljekarstva (str.95-96) hrvatskipdf 211 KB
Vijest  
Posjeta: 4.371 *