|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: svibnja 1998.
Objavljen na Hrčku: 7. 1. 2013.
Sadržaj |
Puni tekst |
Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja
(str.63-74)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
The influence of goats milk on viscosity and microbiological quality of yoghurt during storage
(str.63-74)
|
|
Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Reološke osobine kozjeg i kravljeg acidofilnog mlijeka tijekom skladištenja
(str.75-86)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
Rheological properties of goats and cow's acidophilus milk during storage
(str.75-86)
|
|
Predrag Novaković, Jasna Kordić, Vedran Slačanac
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj dodataka stabilizatora na reološka svojstva modelnih sladolednih smjesa
(str.87-96)
|
|
Influence of stabilizers addition on the rheological properties of the model ice cream mixtures
(str.87-96)
|
engleskipdf 1 MB
|
Vesna Hegedušić, Suzana Rimac, Zoran Herceg, Mirjana Škreblin
Izvorni znanstveni članak
|
|
Sekvencijalni testovi u odabiru članova panel grupe
(str.97-104)
|
|
Sequential tests in selecting a trainee on a panel
(str.97-104)
|
engleskipdf 908 KB
|
Nada Vahčić, Mirjana Hruškar
Izvorni znanstveni članak
|
|
Reološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica
(str.105-114)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
Rheological characteristics of yoghurt with wheat germs addition
(str.105-114)
|
|
Katarina Berković, Ljerka Marija Lalić, Sandra Prejac, Marina Mamić
Stručni rad
|
|
Prikazi iz stručne literature
(str.115-122)
|
hrvatskipdf 1 MB
|
Vijest
|
|
1. međunarodni simpozij o humanoj intestinalnoj mikroflori i 2. simpozij o LGG-u
(str.124-124)
|
hrvatskipdf 174 KB
|
Vijest
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|