hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.48 No.2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.48 No.2
Datum izdavanja: Svibanj 1998.

Objavljen na Hrčku: 07.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja (str.63-74) hrvatskipdf 2 MB
The influence of goats milk on viscosity and microbiological quality of yoghurt during storage (str.63-74)  
Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak
 
Reološke osobine kozjeg i kravljeg acidofilnog mlijeka tijekom skladištenja (str.75-86) hrvatskipdf 2 MB
Rheological properties of goats and cow's acidophilus milk during storage (str.75-86)  
Predrag Novaković, Jasna Kordić, Vedran Slačanac
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj dodataka stabilizatora na reološka svojstva modelnih sladolednih smjesa (str.87-96)  
Influence of stabilizers addition on the rheological properties of the model ice cream mixtures (str.87-96) engleskipdf 1 MB
Vesna Hegedušić, Suzana Rimac, Zoran Herceg, Mirjana Škreblin
Izvorni znanstveni članak
 
Sekvencijalni testovi u odabiru članova panel grupe (str.97-104)  
Sequential tests in selecting a trainee on a panel (str.97-104) engleskipdf 908 KB
Nada Vahčić, Mirjana Hruškar
Izvorni znanstveni članak
 
Reološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica (str.105-114) hrvatskipdf 2 MB
Rheological characteristics of yoghurt with wheat germs addition (str.105-114)  
Katarina Berković, Ljerka Marija Lalić, Sandra Prejac, Marina Mamić
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.115-122) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
1. međunarodni simpozij o humanoj intestinalnoj mikroflori i 2. simpozij o LGG-u (str.124-124) hrvatskipdf 174 KB
Vijest  
Posjeta: 2.454 *