hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.41 No.6

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.41 No.6
Datum izdavanja: Lipanj 1991.

Objavljen na Hrčku: 29.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj različitog sastava miijeka na svojstva kefira (str.143-152) hrvatskipdf 1 MB
The influence of different milk composition on the properties of kefir (str.143-152)  
Ljubica Tratnik, Ljerka Kršev
Izvorni znanstveni članak
 
Određivanje aktivnosti lipaza Pseudomonas fluorescens (str.153-157) hrvatskipdf 677 KB
Assessment lipase activity of the Pseudomonas fluorescens (str.153-157)  
Danica Katanić, Vera Katić
Prethodno priopćenje
 
Kvalitativni pokazatelji za kravlje mlijeko proizvedeno na brdsko-planinskom području Gorskog kotara (str.159-164) hrvatskipdf 859 KB
Qualitative parameters for cow's milk produced in mountainous hilly region of Gorski kotar (str.159-164)  
Borislav Šimundić
Stručni rad
 
Ocjenjivanje mliječnih proizvoda (str.165-165) hrvatskipdf 156 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 672 KB
Vijest  
Posjeta: 1.497 *