hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol. 25 No. 2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 25 No. 2
Datum izdavanja: veljača 1975.

Objavljen na Hrčku: 7. 2. 2013.
Sadržaj Puni tekst
Organoleptička kvaliteta jugoslavenskih jogurta i drugih fermentiranih mlijeka (str.26-32) hrvatskipdf 924 KB
Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj različitog odnosa bakterija mliječne kiseline na spektar aminokiselina jogurta proizvedenog iz kravljeg mlijeka (str.33-43) hrvatskipdf 1 MB
Influence of diffierent ratios of lactoacid bacteria to the spectrum of frees aminoacids in yoghurt produced form cow's milk (str.33-43)  
Natalija Kapac-Parkačeva, Olga Bauer, Tihomir Čizbanovski
Izvorni znanstveni članak
 
Značaj poznavanja rezistencije tehnološke mikroflore prema antibioticima u higijenskoj kontroli kiselo-mliječnih proizvoda (str.43-46) hrvatskipdf 497 KB
Miroslav Zemanović
Izvorni znanstveni članak
 
Uskoro nova maslara u Županji (str.47-47) hrvatskipdf 138 KB
Josip Baotić
Vijest
 
Kompleksna metoda za utvrđivanje kvalitete i sumarne vrijednosti travnjaka i djetelišta (str.48-48) hrvatskipdf 120 KB
Zvonimir Puškaš
Vijest
 
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 675 KB
Vijest  
Posjeta: 2.302 *