hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.34 No.6

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.34 No.6
Datum izdavanja: Lipanj 1984.

Objavljen na Hrčku: 11.04.2013.
Sadržaj Puni tekst
Enzimi mikrobiološkog izvora kao aditivi u mljekarskoj industriji (str.163-176) hrvatskipdf 2 MB
Enzymes of a microbiological origin as additives into the milk industry (str.163-176)  
Aleksa Cimerman, Vladimira Kopitar
Izvorni znanstveni članak
 
Prilog istraživanju prikladnosti sirovog mlijeka sa sabirališta Zagrebačke mljekare "Dukat", namijenjenog preradi u mliječne proizvode (str.177-181) hrvatskipdf 698 KB
Contribution to suitability investigation of the raw milk from collection centers of the Zagrebačka mljekara "Dukat" destined to milk products production (str.177-181)  
Berislav Majić, Vera Pomper, Tomislav Kolumbić, Damir Leskovec, Zlatko Mašek
Izvorni znanstveni članak
 
Ispitivanje promjene kiselosti kod svježih sireva u varaždinskoj regiji (str.182-185) hrvatskipdf 446 KB
Examination of acidity changing at fresh cheeses produced in the Varaždin region (str.182-185)  
Marija Milić
Izvorni znanstveni članak
 
Izvodi iz stručne literature (str.186-186) hrvatskipdf 144 KB
Vijest  
Posjeta: 1.245 *