Skoči na glavni sadržaj
Oznaka časopisa u Hrčku

Paragraf : časopis za pravna i društvena pitanja Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

logo Paragraf : časopis za pravna i društvena pitanja Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Časopis Paragraf, godišnjak je najboljih studentskih radova koji se bave pravnim i društvenim pitanjima. Obuhvaća radove studentica i studenata Pravnog fakulteta u Osijeku kao i ostalih fakulteta u Republici Hrvatskoj. Uredništvo može odobriti i objavljivanje rada s inozemnog fakulteta. Časopis izdaje Pravni fakultet Osijek. Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove, prikaze, izvješća sa skupova i sl. Prijavljeni radovi moraju biti pravne, ekonomske, sociološke ili neke druge društvene tematike.

  • Recenzija: vanjske recenzije, pretežito tuzemna, samo znanstveni i stručni radovi, dvostruko slijepa, dvostruka
  • Prva godina izlaženja: 2017.
  • Učestalost izlaženja: 1
  • Područja pokrivanja: Interdisciplinarne društvene znanosti, Socijalne djelatnosti, Sociologija, Politologija, Pravo, Ekonomija, Društvene znanosti
  • Uključen u Hrčak: 01.08.2017.
  • Prava korištenja: Paragraf je časopis otvorenog pristupa. Paragraf je licenciran pod Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno 4.0 međunarodna. Radove u ovom časopisu možete kopirati i distribuirati u bilo kojem mediju ili formatu. Morate dati odgovarajuće priznanje korištenom radu, dati link na licencu, te navesti ako su izvršene promjene. To možete učiniti na bilo koji razuman način, ali ne na način koji ukazuje na to da Vas davatelj licence podržava ili Vaše korištenje. Ne smijete koristiti materijal za komercijalne svrhe.