hrcak mascot   Srce   HID

Zbornik sveučilišta Libertas

Oznaka časopisa u Hrčku

 
 
Status u Hrčku: aktivan
ISSN 2584-5055 (Tisak)
ISSN 2584-6167 (Online)
https://doi.org/10.46672/zsl
Kontakt: Libertas međunarodno sveučilište
Trg J.F. Kennedya 6b
10000 Zagreb
00385/1/5633-155
Url: www.libertas.hr
Izdavač: Libertas međunarodno sveučilište
  Trg. J. F. Kennedyja 6b, 10000 Zagreb
  http://www.libertas.hr
Upute za autore (99 KB)
Upute za reference (99 KB)
Impressum (128 KB)

Zbornik Sveučilišta Libertas objavljuje znanstvene i stručne članke iz svih znanstvenih područja koja se mogu studirati na Libertas međunarodnom sveučilištu: poslovne ekonomije sa svim svojim područjima, znanosti o međunarodnim odnosima i diplomaciji, socijalne gerontologije, poslovne sigurnosti, menadžmentu sporta te dramske i scenske umjetnosti.
Zbornik sveučilišta
Libertas svojom se znanstvenom produkcijom nastoji ravnopravno uključiti u širu akademsku zajednicu, uz vrijedne i kvalitetne doprinose u člancima koje objavljuje. Tako je Zbornik sveučilišta Libertas usmjeren na prikupljanje i objavljivanje znanstvenih i stručnih radova koji daju novi doprinos relevantnim temama iz područja društvenih znanosti, posebno iz polja onih znanstvenih grana i znanstvenih disciplina koje se izučavaju na Libertas međunarodnom sveučillištu.
U tematici pristiglih članaka posebno se pozdravljaju ranije nimalo ili slabo obrađene teme, originalna metodologija i članci koji činjenično i/ili interpretacijski otkrivaju nešto novo. Uredništvo Zbornika posebno potiče objavljivanje članaka o suvremenim trendovima, lokalnim i globalnim aktualnostima, novim teorijskim okvirima, ulozi moderne tehnologije u suvremenom društvu i ekonomiji, odnosno sve one teme koje su u znanstvenim područjima i disciplinama kojima je Zbornik posvećen dio aktualne akademske rasprave u svijetu.

Recenzija: vanjske recenzije, pretežito tuzemna, dvostruka, samo znanstveni i stručni radovi, dvostruko slijepa

Prva godina izlaženja: 2016

Učestalost izlaženja (godišnje): 1

Područja pokrivanja: Društvene znanosti; Ekonomija; Pravo; Politologija;

Uključen u Hrčak: 18. 12. 2017.

Prava korištenja: Zbornik sveučilišta Libertas je časopis u otvorenom pristupu. Sadržaj časopisa u cjelosti je besplatno dostupan. Korisnici smiju kopirati i distribuirati materijal te mijenjati, preoblikovati ili prerađivati materijal sve dok citiraju izvornik na odgovarajući način.

Arhiva

2020  
  Vol. 5   No. 5
2019  
  Vol. 4   No. 4
2018  
  Vol. 3   No. 3
2017  
  Vol. 1-2   No. 1-2
Posjeta: 78.104 *