Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

SADRŽAJ

Časopis Meso


Puni tekst: hrvatski pdf 5.066 Kb

str. 91-91

preuzimanja: 289

citiraj


Sažetak

Aktualno
Dani hrvatskog pršuta

Iz HPA

Certificiranje proizvoda
Autohtoni zaštićeni proizvodi

Iz literature i prakse

Značaj „obogaćenih jaja“ u ljudskoj prehrani

Slavonska šunka - prava delicija za Uskršnji stol

Dezinfekcija-dezinsekcija
Kukci – štetnici koji infestiraju meso, sir i kožu

Prehrambeni aditivi

Riba našeg mora
Kokotić oštruljić

Događanja
Počele prijave za “2. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2015.”


ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Stanišić, N., Č. Radović, S. Stajić, D. Živković, I. Tomašević
Fizikalno-kemijska svojstva mesa svinja pasmine mangulica

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Čorbo, S., S. Dedić , H. Makić, H. Omanović
Kvaliteta lipida masti brojlera u zavisnosti od primijenjenog sojinog ulja i goveđeg loja u hranidbi brojlera

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Grgić, I., M. Zrakić, L. Hadelan
Proizvodno - potrošna bilanca svinjskog mesa u Hrvatskoj

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Moslavac, T., S. Jokić, D. Šubarić, K. Aladić, V. Panzalović
Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice

KONGRESNO PRIOPĆENJE
Njari, B., Ž. Cvrtila Fleck, L. Kozačinski
Proizvodnja ždrebećih kobasica

Ključne riječi

SADRŽAJ

Hrčak ID:

138219

URI

https://hrcak.srce.hr/138219

Datum izdavanja:

15.3.2015.

Posjeta: 659 *