Kazalo
Sadržaj broja
Časopis Meso
; Zadružna štampa d.d.
Sažetak
AKTUALNO
Uzgoj Salers goveda u Hrvatskoj
Živjeti zdravo
NUTRICIONIZAM
Mikronutrijenti u mesu
VAŽNO JE ZNATI
Gluten u mesu
CERTIFICIRANJE PROIZVODA
Ekološka poljoprivredna proizvodnja u proizvodnji mesa
IZ HPA
15. izložba rapske ovce
Stručni seminar za uzgajivače mesnih pasmina goveda
PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI
Češnjak
RIBA NAŠEG MORA
Crnelj
DOGAĐANJA
Alimentaria
IFFA
Salamijada
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Konjačić, B. Mioč
Učinak spola, kastracije i različitih tehnoloških postupaka na kemijska svojstva ovčjeg mesa i kaštradine
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomić, M., A. Segarić, L. Kozačinski, B. Njari, J. Pleadin4, Ž. Cvrtila Fleck
Kakvoća pršuta
PREGLEDNI RAD
Tomljanović, M., I. Mijolović
Ekološka proizvodnja ovčjeg mesa u Republici Hrvatskoj
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Grgić I., L. Hadelan, J. Prišenk, M. Zrakić
Stočarstvo Republike Hrvatske: stanje i očekivanja
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Senčić, Đ., D. Samac
Nutritivna vrijednost svinjskog mesa – predrasude i stvarnost
Ključne riječi
Hrčak ID:
162014
URI
Datum izdavanja:
30.6.2016.
Posjeta: 937 *