Skoči na glavni sadržaj

Pregledni rad

IZBOR KULTIVARA ZA PROIZVODNJU KRUMPIRA

Nevenko Herceg ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Mostar, BiH
Zrinka Knezović ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Mostar, BiH
Ivan Kolak ; Agronomski fakultet Sveučilište u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Ante Kolega ; Agronomski fakultet Sveučilište u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Mirko Gagro ; Visoko gospodarsko učilište Križevci, Križevci, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 15.134 Kb

str. 303-337

preuzimanja: 306

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

krumpir; kultivar; gomolj; rok sjetve; prirod; kakvoća

Hrčak ID:

169821

URI

https://hrcak.srce.hr/169821

Datum izdavanja:

13.7.2003.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 787 *