Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

EFEKT DODAVANJA VITAMINA B12 U HRANI KOD ZAMJENE PROTEINA ŽIVOTINJSKOG PORIJEKLA BILJNIM NA REZULTATE PORASTA I TOVA SVINJA

Zdravko Crnojević ; Fakultet poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo, RJ zavod za zootehniku i hranidbu životinja
Hrvoje Zlatić ; Fakultet poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo, RJ zavod za zootehniku i hranidbu životinja
Tajana Crnojević ; Fakultet poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo, RJ zavod za zootehniku i hranidbu životinja
Irena Štoter ; Fakultet poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo, RJ zavod za zootehniku i hranidbu životinja
Radovan Zebec ; Fakultet poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, OOUR Institut za stočarstvo i mljekarstvo, RJ zavod za zootehniku i hranidbu životinja
Hrvoje Ćosić ; PIK, Đakovo


Puni tekst: hrvatski pdf 6.396 Kb

str. 151-168

preuzimanja: 193

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

174351

URI

https://hrcak.srce.hr/174351

Datum izdavanja:

10.5.1979.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 866 *