Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05)
APA 6th Edition (2006). Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05). MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII (6), 340-344. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22455
MLA 8th Edition "Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05)." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VIII, br. 6, 2006, str. 340-344. https://hrcak.srce.hr/22455. Citirano 16.01.2021.
Chicago 17th Edition "Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05)." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VIII, br. 6 (2006): 340-344. https://hrcak.srce.hr/22455
Harvard (2006). 'Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05)', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII(6), str. 340-344. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22455 (Datum pristupa: 16.01.2021.)
Vancouver Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05). MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2006 [pristupljeno 16.01.2021.];VIII(6):340-344. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22455
IEEE "Vodič za registraciju oznaka izvornosti i oznaka zemljopisnog podrijetla hrane sukladno pravilniku o oznakama zemljopisnog podrijetla hrane (NN br. 80/05)", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VIII, br. 6, str. 340-344, 2006. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22455. [Citirano: 16.01.2021.]