Stručni rad
TEORIJA KROZ ISKUSTVENO UČENJE
Janja Sunčič
; OŠ Karla Destovnika Kajuha
Sažetak
Tijekom osnovnog obrazovanja učenici se upoznaju s mnoštvom sadržaja na temu zdrave i nezdrave prehrane. Na satima dodatne stručne pomoći specijalni pedagozi često prilagođavaju nastavno gradivo učenicima s posebnim potrebama putem iskustvenog učenja, što djecu dodatno aktivira i omogućuje im da memoriraju naučene sadržaje. Učenici razredne i predmetne nastave na konkretan su način analizirali zastupljenost šećera u pojedinim bezalkoholnim pićima. Cilj aktivnosti bio je da učenici usporede zastupljenost šećera u različitim napicima, izvagaju ih, te pretvore mjerne jedinice.
Ključne riječi
mjerenja, posebne potrebe, pretvaranje, specijalni pedagog, stručna pomoć
Hrčak ID:
289736
URI
Datum izdavanja:
1.3.2023.
Posjeta: 1.158 *