Skoči na glavni sadržaj
Oznaka časopisa u Hrčku

Varaždinski učitelj : digitalni stručni časopis za odgoj i obrazovanje

logo Varaždinski učitelj : digitalni stručni časopis za odgoj i obrazovanje

Časopis obuhvaća prikaz radova iz područja odgoja i obrazovanja u osnovnim i srednjim školama, školama za djecu s posebnim potrebama te za razmjenu znanja i iskustava svih obrazovnih stručnjaka. Časopis je besplatan i neprofitan. Radovi se ne honoriraju.

  • Recenzija: samo urednička recenzija
  • Prva godina izlaženja: 2018.
  • Učestalost izlaženja: 3
  • Područja pokrivanja: Obrazovne znanosti (psihologija odgoja i obrazovanja, sociologija obrazovanja, politologija obrazovanja, ekonomika obrazovanja, antropologija obrazovanja, neuroznanost i rano učenje, pedagoške discipline), Kineziologija, Logopedija, Edukacijsko-rehabilitacijske znanosti, Pedagogija, Psihologija, Sociologija, Informacijske i komunikacijske znanosti
  • Uključen u Hrčak: 12.09.2018.
  • Prava korištenja: Puni tekst radova ovog časopisa besplatno se smije koristiti za osobnu ili edukacijsku svrhu uz poštivanje autorskih prava autora. Radove objavljene u časopisu dozvoljeno je pohranjivati u institucijske i tematske repozitorije uz osiguravanje poveznica na web stranice časopisa. Svi sadržaji dostupni su za daljnje korištenje pod Creative Commons licencom: Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Hrvatska (CC BY-NC-ND 3.0) Ovo djelo je dano na korištenje pod licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Hrvatska.