hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Trapist - soljenje

Matej Markeš ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (226 KB) str. 13-15 preuzimanja: 593* citiraj
APA 6th Edition
Markeš, M. (1952). Trapist - soljenje. Mljekarstvo, 2 (5), 13-15. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50359
MLA 8th Edition
Markeš, Matej. "Trapist - soljenje." Mljekarstvo, vol. 2, br. 5, 1952, str. 13-15. https://hrcak.srce.hr/50359. Citirano 14.06.2021.
Chicago 17th Edition
Markeš, Matej. "Trapist - soljenje." Mljekarstvo 2, br. 5 (1952): 13-15. https://hrcak.srce.hr/50359
Harvard
Markeš, M. (1952). 'Trapist - soljenje', Mljekarstvo, 2(5), str. 13-15. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50359 (Datum pristupa: 14.06.2021.)
Vancouver
Markeš M. Trapist - soljenje. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 14.06.2021.];2(5):13-15. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50359
IEEE
M. Markeš, "Trapist - soljenje", Mljekarstvo, vol.2, br. 5, str. 13-15, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50359. [Citirano: 14.06.2021.]

Sažetak
Sir se soli radi toga da postane ukusniji i trajniji. Osim toga soljenjem možemo utjecati na djelatnost mikroba u siru, i time regulirati zrenje.

Ključne riječi
zrenje; soljenje; trapist; sir

Hrčak ID: 50359

URI
https://hrcak.srce.hr/50359

Posjeta: 821 *