Recenzija, Prikaz slučaja
Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana
Puni tekst: hrvatski pdf 138 Kb
str. 51-51
preuzimanja: 540
citiraj
APA 6th Edition
(2009). Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana. Croatian journal of food science and technology, 1 (1), 51-51. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/53245
MLA 8th Edition
"Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana." Croatian journal of food science and technology, vol. 1, br. 1, 2009, str. 51-51. https://hrcak.srce.hr/53245. Citirano 03.01.2025.
Chicago 17th Edition
"Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana." Croatian journal of food science and technology 1, br. 1 (2009): 51-51. https://hrcak.srce.hr/53245
Harvard
(2009). 'Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana', Croatian journal of food science and technology, 1(1), str. 51-51. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/53245 (Datum pristupa: 03.01.2025.)
Vancouver
Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 2009 [pristupljeno 03.01.2025.];1(1):51-51. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/53245
IEEE
"Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana", Croatian journal of food science and technology, vol.1, br. 1, str. 51-51, 2009. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/53245. [Citirano: 03.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
53245
URI
https://hrcak.srce.hr/53245
Datum izdavanja:
8.7.2009.
Posjeta: 1.483
*