APA 6th Edition Butraković, Đ. (1954). Mlijeko i mliječni proizvodi kao izvori vitamina. Mljekarstvo, 4 (4), 91-95. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/77157
MLA 8th Edition Butraković, Đorđe. "Mlijeko i mliječni proizvodi kao izvori vitamina." Mljekarstvo, vol. 4, br. 4, 1954, str. 91-95. https://hrcak.srce.hr/77157. Citirano 02.03.2021.
Chicago 17th Edition Butraković, Đorđe. "Mlijeko i mliječni proizvodi kao izvori vitamina." Mljekarstvo 4, br. 4 (1954): 91-95. https://hrcak.srce.hr/77157
Harvard Butraković, Đ. (1954). 'Mlijeko i mliječni proizvodi kao izvori vitamina', Mljekarstvo, 4(4), str. 91-95. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/77157 (Datum pristupa: 02.03.2021.)
Vancouver Butraković Đ. Mlijeko i mliječni proizvodi kao izvori vitamina. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 02.03.2021.];4(4):91-95. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77157
IEEE Đ. Butraković, "Mlijeko i mliječni proizvodi kao izvori vitamina", Mljekarstvo, vol.4, br. 4, str. 91-95, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77157. [Citirano: 02.03.2021.]
Sažetak Danas je već potpuno dokazano da ljudska hrana, koja u svom sastavu nema vitamina, ne može održati čovječji organizam u životu dulje vrijeme. Nestašica tih supstancija (tvari) u hrani ubrzo izaziva neke bolesti, kao na pr. rahitis, skorbut, beri-beri, noćnu sljepoću i dr.