Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 28.02.1995.
  • Objavljen na Hrčku: 10.02.2016.

Sadržaj

Puni tekst

COOKING CORN BEFORE DRYING - ENERGY FOR DRYING AND NUTRIENT QUALITY (str. 3-11)

Z. Katić, Tajana Krička, S. Pliestić, Justina Bratko, Gabrijela Krivec, S. Sito
Izvorni znanstveni članak


EFFECT OF PROBIOTICS AND YEAST CULTURE ON THE PERFORMANCE OF PIGS AND DAIRY COWS (str. 13-17)

S. Gombos, J. Tossenberger, Cs. Szabo
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF PROTEIN LEVEL IN FEED ON INCREASE FATTENING SWINE (str. 19-21)

A. Barač, Z. Steiner, M. Domaćinović
Izvorni znanstveni članak


EVALUATION OF THE JUICE FROM LUCERNE PLANT PROCESSING AS A SUBSTRATE FOR YEAST CULTIVATION (str. 23-29)

Milena Mehak, S. Matošić
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 4.342 *