Skoči na glavni sadržaj

Glasnik Zaštite Bilja , Vol. 35 No. 5, 2012.

  • Datum izdavanja: 02.11.2012.
  • Objavljen na Hrčku: 09.08.2016.

Sadržaj

Puni tekst

Impressum (str. 1-1)


Ostalo


Sadržaj broja (str. 2-3)

Content (str. 4-5)


Kazalo


Usporedba učinkovitosti različitih metoda izdvajanja nematoda iz tla (str. 6-16)

Mihaela Zec, Mirjana Brmež, Marija Ivezić, Emilija Raspudić, Ivana Majić
Izvorni znanstveni članak


Crop rotation in organic vegetable growing (str. 23-23)


Pregledni rad


The effect of abiotic factors, sowing density and multiple harvest to arugula yield in floating hydroponic (str. 33-33)

Nina Toth, Sanja Fabek, Božidar Benko, Ivanka Žutić, Sanja Stubljar, Sandi Zeher
Izvorni znanstveni članak


Useful entomofauna in orchards (str. 39-39)

Dominik Vuković, Vesna Tomaš, Krunoslav Dugalić
Pregledni rad


Gnojenje voćaka (str. 40-45)

Fertilizing fruit trees (str. 45-45)

Darko Kantoci
Pregledni rad


The effect of 1-methylcyclopropene to physiological processes and quality of fruit after harvesting (str. 55-55)

Irena Kipke, Goran Fruk, Tomislav Jemrić
Pregledni rad


Racionalizacija berbe jabuka (str. 56-58)

Frane Ivković
Pregledni rad


The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates (str. 68-75)

Borislav Miličević, Igor Lukić, Jurislav Babić, Drago Šubarić, Radoslav Miličević, Đurđica Ačkar
Izvorni znanstveni članak


Sjetva jarog pivarskog ječma u jesenskom roku (str. 76-81)

Vesna Alasić
Pregledni rad


Zaštita strnih žitarica od bolesti (str. 86-93)

Radivoje Jevtić, Mirjana Lalošević, Marija Kalentić
Stručni rad


Korištenje biofizioloških aktivatora tla u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji u odnosu na prinos i kvalitetu tla (str. 94-98)

Ivanka Grgić, Zvonimira Medverec Knežević, Antun Grgić
Pregledni rad


Sensory traits of wine produced from clone candidates of Kraljevina cultivar (str. 108-108)

Ivana Puhelek, Ana-Marija Jagatić Korenika, Marin Mihaljević Žulj, Ana Jeromel
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 34.000 *