Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 22.12.1995.
  • Objavljen na Hrčku: 04.01.2017.

Sadržaj

Puni tekst

GOSPODARSKA I TEHNOLOŠKA VRIJEDNOST SORTI VINOVE LOZE ZA PROIZVODNJU BIJELIH VINA (str. 353-365)

Nikola Šerman
Izvorni znanstveni članak


CHEMICAL COMPOSITION OF FRUIT FOR CERTAIN PEACH CULTIVARS IN THE ECOLOGICAL CONDITIONS OF RAVNI KOTARI (str. 367-380)

Ivo Miljković, Vera Iveković
Izvorni znanstveni članak


REGIONALIZACIJA UZGOJA JABUKE U HRVATSKOJ (str. 381-401)

Ivo Miljković
Izvorni znanstveni članak


THE INFLUENCE OF DEFOLIATION AND MECHANICAL HARVESTING ON THE QUALITY OF WHITE WINES (str. 417-428)

Stanka Herjavec, Jasmina Marić, Pavica Tupajić
Izvorni znanstveni članak


ŠUME PITOMOG KESTENA (Castanea sativa) I SVOJSTVA NJIHOVIH STANIŠTA NA EOLSKOM GEOLOŠKOM SUPSTRATU U KALNIČKOM PRIGORJU (str. 451-485)

Vilim Ivanek, Vinko Pintić, Nada Dadaček, Marijana Ivanek-Martinčić
Izvorni znanstveni članak


PROF.DR.SC. NIKOLA ŠERMAN, NESTOR HRVATSKE VOĆARSKE, VINOGRADARSKE I VINARSKE ZNANOSTI, NASTAVE I STRUKE (str. 486-489)

Ivo Miljković, Dubravka Premužić, Rudolf Bišof
Zahvala


Posjeta: 10.739 *