Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

UTJECAJ DEFOLIJACIJE I STROJNOG BRANJA NA KAKVOĆU BIJELIH VINA

Stanka Herjavec ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za vinarstvo, Zagreb, Hrvatska
Jasmina Marić ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za vinarstvo, Zagreb, Hrvatska
Pavica Tupajić ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za vinarstvo, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 4.970 Kb

str. 417-428

preuzimanja: 188

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

strojna berba grožđa; defolijacija; viši alkoholi; kiseline; ukupni fenoli; mineralni sastojci; organoleptička svojstva vina

Hrčak ID:

172239

URI

https://hrcak.srce.hr/172239

Datum izdavanja:

22.12.1995.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 633 *