Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.07.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 13.11.2017.

Sadržaj

Puni tekst

Utjecaj postupaka prerade na transformaciju i smanjenje koncentracije mikotoksina u određenim skupinama hrane (str. 4-13)

Pleadin Jelka, Jadranka Frece, Ksenija Markov
Pregledni rad


Fizikalno - kemijske karakteristike prsnog mišića kamenjarki (Alectoris graeca) (str. 14-19)

Nives Marušić Radovčić, Željko Jakopović, Marinko Petrović, Kristijan Tomljanović, Marijan Grubešić, Helga Medić
Izvorni znanstveni članak


Kemijska onečišćivala iz okoliša i njihovi ostaci u hrani životinjskog podrijetla (str. 19-29)

Jelka Pleadin, Tanja Bogdanović, Teuta Murati, Ivana Kmetić
Pregledni rad


Preventive effect of herb extracts on lipid oxidation in fish oil (str. 30-36)

Vida Šimat, Maja Ficović, Martina Čagalj, Danijela Skroza, Ivica Ljubenkov, Ivana Generalić Mekinić
Izvorni znanstveni članak


Physical and chemical characteristics of moringa - fortified orange sweet potato flour for complementary food (str. 37-43)

Kolawole Fausat Lola, Balogun Mutiat Adebanke, Sanni-Olayiwola Halimat Olamide
Izvorni znanstveni članak


Diversity of lactic acid bacteria on organic flours and application of isolates in sourdough fermentation (str. 44-51)

Damir Stanzer, Ines Ivanuša, Snježana Kazazić, Karla Hanousek Čiča, Jasna Mrvčić
Izvorni znanstveni članak


Possible application of an electronic tongue for rapid gluten detection in gluten free flours (str. 52-59)

Ines Panjkota Krbavčić, Ksenija Marković, Tanja Bogdanović, Nikola Major, Lea Pollak, Mirjana Hruškar, Martina Bituh, Petra Šaler
Izvorni znanstveni članak


Anaerobni uzgoj kvasca Saccharomyces cerevisiae na hidrolizatima lignoceluloznih sirovina (str. 60-70)

Mario Novak, Antonija Trontel, Mladen Pavlečić, Lucija Mušak, Darija Govedarica, Anja Lauder, Fran Ivančić, Božidar Šantek
Izvorni znanstveni članak


Chemical composition and sensory qualities of wheat-sorghum date cookies (str. 71-76)

Esan Olukorede Taiwo, Adesanwo Adeola Sekinat, Dauda Oladele Adegbola, Arise Abimbola Kemisola, Sotunde Adijat Joke
Izvorni znanstveni članak


Alergeni kikirikija u uzorcima čokolada, krem-proizvoda i kolača (str. 77-82)

Ines Panjkota Krbavčić, Ksenija Marković, Tanja Bogdanović, Lucija Hršak, Mladena Zeljko, Martina Bituh, Nada Vahčić
Izvorni znanstveni članak


Development, Evaluation and Sensory Quality of Orange Fleshed Sweet Potato (Ipomoea batatas Lam) Extruded Pasta Products (str. 83-89)

Akinsola Akinjide Olubunmi, Idowu Oyeyemi Abraham, Laniran Abigail Mojirade, Ojubanire Basirat Afolake, Oke Emmanuel Kehinde
Kratko priopćenje


Posjeta: 27.443 *