Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.12.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 17.04.2018.

Sadržaj

Puni tekst

KORIŠTENJE DODATAKA PREHRANI MEĐU NOGOMETAŠIMA (str. 53-53)

Ismira Kubat, Marizela Šabanović, Midhat Jašić, Tarik Zolotić, Daniela Čačić Kenjerić
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF DIETARY PATTERN AND METHYLENTETRAHYDROFOLATE REDUCTASE C677T POLYMORPHISM ON THE PLASMA HOMOCYSTEINE LEVEL AMONG HEALTHY VEGETARIANS AND OMNIVORES (str. 54-62)

Silvija Zec Sambol, Maja Obrovac Glišić, Nina Marković Bašić, Štefica Dvornik, Blaženka Grahovac, Sanja Skočić Mihić, Davor Štimac
Izvorni znanstveni članak


NITRATES AND NITRITES, METABOLISM AND TOXICITY (str. 63-72)

Marija Nujić, Mirna Habuda-Stanić
Pregledni rad


NUTRITIONAL PROPERTIES OF VIRGIN OLIVE OIL WITH EMPHASIS ON PHENOLIC COMPOUNDS (str. 73-77)

Gülgün YILDIZ TİRYAKI
Pregledni rad


BREAD AS INDICATOR OF AGE-CHANGING DIETARY HABITS AMONG YOUNG (str. 78-84)

Zita Šereš, Dragana Šoronja Simović, Maja Grujičić, Nikola Maravić, Ferenc Kiš, Ljubica Dokić, Ivana Nikolić, Miljana Đorđević, Žana Šaranović
Stručni rad


Posjeta: 19.788 *