Food Technology and Biotechnology , Vol. 57 No. 1, 2019.
- Datum izdavanja: 29.03.2019.
- Objavljen na Hrčku: 11.04.2019.
Sadržaj
Puni tekst
Anamarija Štafa, Bojan Žunar, Andrea Pranklin, Antonio Zandona, Marina Svetec Miklenić, Božidar Šantek, Ivan Krešimir Svetec
Izvorni znanstveni članak
Ana Miklavčič Višnjevec, Alenka Baruca Arbeiter, Matjaž Hladnik, Ajda Ota, Mihaela Skrt, Bojan Butinar, Marijan Nečemer, Marin Krapac, Dean Ban, Milena Bučar-Miklavčič, Nataša Poklar Ulrih, Dunja Bandelj
Izvorni znanstveni članak
Erminda Tsouko, Maria Alexandri, Keysson Vieira Fernandes, Denise Maria Guimarães Freire, Athanasios Mallouchos, Apostolis A. Koutinas
Izvorni znanstveni članak
Andrés Álvarez-Armenta, Elizabeth Carvajal-Millán, Ramón Pacheco-Aguilar, Guillermina García-Sánchez, Enrique Márquez-Ríos, Susana María Scheuren-Acevedo, Juan Carlos Ramírez-Suárez
Izvorni znanstveni članak
Indrajeet Singh Banjare, Kamal Gandhi, Khushbu Sao, Sumit Arora, Vanita Pandey
Izvorni znanstveni članak
Roiaini Mohamad, Baizura Aya Putri Agus, Norhayati Hussain
Izvorni znanstveni članak
Zahra Khoobkar, Farshid Pajoum Shariati, Ali Akbar Safekordi, Hossein Delavari Amrei
Izvorni znanstveni članak
Debebe Worku Dadi, Shimelis Admassu Emire, Asfaw Debella Hagos, Jong Bang Eun
Izvorni znanstveni članak
Romina Soledad Canel, Sofìa Guerrissi, Mariana Sanchez, Gabriela Mónaco, Federico Laich, Jorge Ricardo Wagner, Viviana Renaud, Vanesa Ludemann
Izvorni znanstveni članak
Konstantin A. Kurbakov, Evgenii A. Konorov, Mikhail Y. Minaev, Oksana A. Kuznetsova
Prethodno priopćenje
Li-Hsin Huang, Hao-Yeh Lin, Ying-Tzu Lyu, Chiau-Ling Gung, Ching-Tsan Huang
Prethodno priopćenje
Sveeta V. Mhatre, Amita A. Bhagit, Raman P. Yadav
Prethodno priopćenje
Roberto Puglisi, Alex Severgnini, Aldo Tava, Marina Montedoro
Kratko priopćenje
Egle Paskeviciute, Bernadeta Zudyte, Zivile Luksiene
Kratko priopćenje
Posjeta: 27.842 *