Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 14.09.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 11.09.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Biokemijske promjene tijekom zrenja sireva u životinjskoj koži (str. 225-241)

Milna Tudor Kalit, Tihana Lojbl, Ante Rako, Ilhan Gün, Samir Kalit
Pregledni rad


Consumers’ attitudes towards functional dairy market in Croatia - a cross-sectional study (str. 242-252)

Ines Banjari, Maja Domiter, Tihana Ostrognjaj, Ivana Petrović Vidić
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj in vitro digestije na antioksidativna svojstva u vodi topljivih i netopljivih proteinskih frakcija tradicionalnih srpskih bijelih sireva u salamuri (str. 253-265)

Tanja Vučić, Danijel Milinčić, Slađana Žilić, Ivana Ignjatović-Sredović, Zlatan Sarić, Olivera Ećim-Đurić, Aleksandar Kostić, Miroljub Barać
Izvorni znanstveni članak


Koncentracija retinola i karotenoida u mlijeku krava Jersey pasmine tijekom različitih sezona te mogućnost primjene parametra boje kao pokazatelja sadržaja karotenoida u mlijeku (str. 266-274)

Nikolina Kelava Ugarković, Tomislav Rusan, Ivan Vnučec, Miljenko Konjačić, Zvonimir Prpić
Izvorni znanstveni članak


Evaluation of lactation models in pasture-based dairy ewes in Bosnia and Herzegovina (str. 275-283)

Dragica Šalamon, Vinko Batinić, Stanko Ivanković, Neven Antunac, Alen Džidić
Izvorni znanstveni članak


The differences in production of Holstein Friesian and Holstein Friesian x Norwegian Red F1 crossbreeds (str. 284-291)

Stipo Benak, Tina Bobić, Katarina Bilandžija, Zvonimir Steiner, Ana Aračić, Maja Gregić, Domagoj Eman, Vesna Gantner
Izvorni znanstveni članak


Relationship of milking traits and somatic cell count with electrical conductivity of goat milk during different milking phases (str. 292-299)

Birutė Šlyžienė, Lina Anskienė, Evaldas Šlyžius, Vida Juozaitienė
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj dodatka začinskog bilja na odabrana fizikalno-kemijska, teksturalna, mikrostrukturna i senzorska svojstva te na sposobnost topljenja sira tipa Mozzarella (str. 300-312)

Oktay Yerlikaya, Ecem Akan, Ozge Yildiz Bayram, Ayse Demet Karaman, Ozer Kinik
Izvorni znanstveni članak


Tekstura, boja i senzorska svojstva nemasnog jogurta s dodatkom tara gume ili kombinacije tara gume i mlaćenice u prahu (str. 313-324)

Dilek Say, Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 25.998 *