Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.12.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 31.12.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Overview of packaging materials for Dairy packaging (str. 85-93)

Irena Barukčić, Mario Ščetar, Katarina Lisak Jakopović, Mia Kurek, Rajka Božanić, Kata Galić
Pregledni rad


Jestivo cvijeće: dekoracija i/ili izvor nutraceutika? (str. 94-100)

Marija Badanjak Sabolović, Lucija Jurašinović, Suzana Rimac Brnčić
Stručni rad


Visoki hidrostatski tlak: inovativna tehnologija u obradi prehrambenih proizvoda (str. 101-108)

Škegro Marko, Sven Karlović, Filip Dujmić, Marko Marelja, Mladen Brnčić, Tomislav Bosiljkov, Damir Ježek
Pregledni rad


Imunoenzimske metode u procjeni kvalitete meda i pčelinjih proizvoda (str. 109-114)

Karla Rotim, Ksenija Marković, Nada Vahčić
Pregledni rad


Vegetable by-products in the European food legislative framework (str. 115-122)

Nada Knežević, Jasmina Ranilović, Tanja Cvetković, Slavka Grbavac, Marina Palfi
Stručni rad


Posjeta: 10.740 *