Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 28.09.2023.
  • Objavljen na Hrčku: 29.09.2023.

Sadržaj

Puni tekst

Formiranje aromatskih spojeva u siru (str. 211-224)

Luna Maslov Bandić, Fabijan Oštarić, Marko Vinceković, Nataša Mikulec
Pregledni rad


Istraživanje nekih probiotičkih svojstava sojeva Lactobacillaceae izoliranih iz tradicionalnog Tulum sira u Turskoj (str. 238-249)

Eda Kiliç Kanak, Suzan Öztürk Yilmaz
Izvorni znanstveni članak


Hlapljivi spojevi, antioksidacijska aktivnost, ACE inhibitorna aktivnost, udio HMF i mikrostruktura voćnih jogurta (str. 250-262)

İhsan Bakirci, Murat Emre Terzioğlu, İbrahim Akkaya
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj pariteta na profil masnih kiselina devinog mlijeka (Camelus dromedarius) u pogledu potencijalne važnosti za ljudsko zdravlje (str. 263-270)

Latifa Chamekh, Maria Calvo, Touhami Khorchani, Mohamed Hammadi, Javier Fontecha, Mohamed Habib Yahyaoui
Izvorni znanstveni članak


Prevalencija mastitisa u alžirskih jednogrbih deva i antimikrobna rezistencija stafilokoka uzročnika mastitisa (str. 271-280)

Imane Barka, Madjid Akkou, Djamel Khelef, Lamia Bentayeb, Amina Bouchami, Abdelkarim Boudrissa, Bernard Faye, Khatima Ait-Oudhia
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 3.172 *