Food Technology and Biotechnology , Vol. 62 No. 1, 2024.
- Datum izdavanja: 07.03.2024.
- Objavljen na Hrčku: 07.04.2024.
Sadržaj
Puni tekst
Iva Grabarić Andonovski
Uvodnik
Erlian Shu, Shuo Wang, Xiangxiang Kong, Xiaodong Sun, Qiaoling Yang, Qin Chen, Bing Niu
Izvorni znanstveni članak
Natchanok Talapphet, Moon-Moo Kim
Izvorni znanstveni članak
Enrique Barbosa-Martín, Enrique Sauri-Duch, Luis Chel-Guerrero, Luis Cuevas-Glory, Víctor Moo-Huchin, David Betancur-Ancona
Prethodno priopćenje
Raushan Kumar, Nimisha Sharma, Anil Kumar Dubey, Radha Mohan Sharma, Shruti Sethi, Gyan Prakash Mishra, Sandeep Mathur, Hatkari Vittal, Mukesh Shivran, Neha Sharma
Izvorni znanstveni članak
Tea Bilušić, Ivana Šola, Vedrana Čikeš Čulić
Izvorni znanstveni članak
Dien Quang Long, Thi Mien Trieu, Thi Thu Tra Tran, Nu Minh Nguyet Ton, Van Viet Man Le
Izvorni znanstveni članak
Paulyne Tolentino Anselmo, Beatriz Cardoso Sabino, Carla Prado Rosolém, Márcia Simoni de Melo Rodrigues, José Renato Silva, Karla Bigetti Guergoletto, Tatiana Colombo Pimentel, Carina Moro Benis, Wilma Aparecida Spinosa, Giselle Nobre Costa
Kratko priopćenje
Sachin S. Bhuva, Navnit K. Dhamsaniya, Gopal V. Marviya
Izvorni znanstveni članak
Mario Novak, Nenad Marđetko, Antonija Trontel, Mladen Pavlečić, Zora Kelemen, Lucija Perković, Vlatka Petravić Tominac, Božidar Šantek
Izvorni znanstveni članak
Želimir Kurtanjek
Izvorni znanstveni članak
Recep Palamutoğlu, Cemal Kasnak, Buket Özen Ünaldı, Sabire Duman, Ayşegül Türk Baydır
Izvorni znanstveni članak
Athanasia Panitsa, Theano Petsi, Maria Kanellaki, Athanasios A. Koutinas, Panagiotis Kandylis
Prethodno priopćenje
Posjeta: 13.593 *