Food Technology and Biotechnology , Vol. 62 No. 4, 2024.

- Datum izdavanja: 31.12.2024.
- Objavljen na Hrčku: 14.01.2025.
Sadržaj
Puni tekst
Şenay Burak Çınar, Gülfem Ünal, Gülşah Çalışkan Koç, Safiye Nur Dirim, Ayşe Sibel Akalın
Izvorni znanstveni članak
Amani Weerarathna, Matara Arahchige Jagath Wansapala
Pregledni rad
Elisabeta Elena Popa, Laurentiu Mihai Palade, Violeta Alexandra Ion, Andreea Barbu, Oana Crina Bujor, Vlad Ioan Popa, Paul Alexandru Popescu, Amalia Carmen Mitelut, Mihaela Cristina Draghici, Mihaela Geicu-Cristea, Mona Elena Popa
Izvorni znanstveni članak
Katarina Martinko, Eni Mioč
Prethodno priopćenje
Giroon Ijod, Nur Izzati Mohamed Nawawi, Rabiha Sulaiman, Noranizan Mohd Adzahan, Farooq Anwar, Ezzat Mohamad Azman
Izvorni znanstveni članak
Berna Genc, Seyda Merve Karatas, Merve Tuğçe Tunç
Izvorni znanstveni članak
Emine Aytunga Arik Kibar, Özlem Aslan
Izvorni znanstveni članak
Noer Abyor Handayani, Siswo Sumardiono, Aprilina Purbasari, Alfan Fatir Fatikah, Imam Muda Alhakim
Izvorni znanstveni članak
Lia Ratnawati, Novita Indrianti, Nok Afifah, Riyanti Ekafitri, Enny Sholichah, Dewi Desnilasari, Woro Setiaboma, Dita Kristanti, Achmat Sarifudin
Izvorni znanstveni članak
Bethlehem Worku, Nurelegne Shibeshi, Jong-Bang Eun, Youngmo Yoon
Izvorni znanstveni članak
Dalia M. Sotelo-Lara, Genaro G. Amador-Espejo, Diego F. Álvarez-Araiza, Alondra K. Cordero-Rivera, Karla G. Millán-Quintero, Rocío Campos-Vega, Rita M. Velázquez-Estrada
Pregledni rad
Posjeta: 2.719 *