Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 18.02.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 25.02.2009.

Sadržaj

Puni tekst

RAPE SEED OIL-CAKE IN LAYERS NUTRITION (str. 295-300)

Zlatko Janječić, Stjepan Mužic, Jasna Pintar, Dalibor Bedeković, Neven Voća, Nikola Šnajder
Izvorni znanstveni članak


PHYSICAL PROPERTIES OF GRAIN DUST IN FEED PRODUCTION (str. 301-310)

Stjepan Pliestić, Dubravko Filipović, Nadica Dobričević, Sandra Voća, Vlado Kušec, Ante Galić
Izvorni znanstveni članak


LONG-TERM MONITORING OF HOMOGENEITY OF COMPOUND FEED IN THE GOVERNMENT SUPERVISION (str. 311-318)

Slawomir Walczynski, Waldemar Korol
Izvorni znanstveni članak


AN INTERPRETATION SYSTEM OF FEED ANALYSES BASED ON INTERLABORATORY COMPARISONS (str. 319-328)

Waldemar Korol, Jolanta Rubaj, Grazyna Bielecka
Izvorni znanstveni članak


THE EFFECT OF NA-BUTYRATE AND YUCCA SCHIDIGERA EXTRACT ON BONE QUALITY IN DEVELOPING PIGS (str. 329-334)

Iwona Puzio, J. L. Valverde Piedra, M. Kapica, M. Bienko, M. Pawlowska, E. Kusinska, S. E. Szymanczyk
Izvorni znanstveni članak


SLAUGHTER VALUE OF SELECTED BREEDS OF VILDFOWL (str. 335-344)

Vladimír Večerek, Vlasta Šerman, František Vitula, Eva Straková, Pavel Suchý, Nora Mas, Zdenko Lukac
Izvorni znanstveni članak


PORK QUALITY OF PIETREN AND HAMPSHIRE CROSSBREEDS (str. 345-352)

Tatjana Jelen, Dejan Marenčić, Vinko Pintić, Nataša Pintić Pukec
Stručni rad


POULTRY PRODUCTION IN CROATIA (str. 353-358)

Stjepan Mužic, Gordana Kralik, Radmila Raguž-Đurić, Zlatko Janječić, Branko Bobetić
Stručni rad


Posjeta: 21.676 *