Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 03.06.1952.
  • Objavljen na Hrčku: 06.04.2010.

Sadržaj

Puni tekst

O higijenskoj kvaliteti mlijeka (str. 1-4)

Ivan Bach, Andrija Budak
Stručni rad


Svinje najbolje iskorištavaju mliječne otpatke (str. 4-7)

Feliks Šram
Stručni rad


O proizvodnji kačkavalja u nišavskom srezu (str. 7-10)

Dubravka Filjak
Stručni rad


Kotlasti paster (str. 11-12)

Franc Švarc
Stručni rad


Štetnici na siru (str. 12-14)

Silvija Miletić
Stručni rad


"Uperizacija" mlijeka (str. 14-15)

Matej Markeš
Vijest


Osvrt na IV. ocjenjivanje mliječnih proizvoda (str. 15-17)

Matej Markeš
Vijest


Mikrobiološki tečaj (str. 18-19)

Simo Parijez
Vijest


Iz naših kolektiva (str. 22-23)

Franjo Gabler
Vijest


Tečajevi za sušenje krme na napravama (str. 23-24)

Franjo Gabler
Vijest


Posjeta: 15.343 *