Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.04.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 17.05.2010.

Sadržaj

Puni tekst

KVALITETA PILECEGA MESA IZ EKOLOŠKOGA I KONVENCIONALNOGA TOVA (str. 110-122)

Helga Medić, JAnko Nežak
Izvorni znanstveni članak


UTJECAJ OVITKA I STARTER KULTURA NA KVALITETU FERMENTIRANIH KOBASICA (str. 113-122)

Helga Medić, Sanja Vidaček, Nives Marušić, Viktor Šatović, Jadranko Nežak
Izvorni znanstveni članak


LACTOFLORA AND SENSORIAL CHARACTERISTICS OF EXPERIMENTALLY PRODUCED BOSNIAN SOUDJOUK (str. 123-130)

Davor Alagić, Faruk Čaklovica, Muhamed Smajlović, Kenan Čaklovica, Enida Članjak
Izvorni znanstveni članak


ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA BAKTERIJA MLIJECNE KISELINE IZ HRANE (str. 130-133)

Nevijo Zdolec, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Ivana Filipović, Bela Njari
Stručni rad


NAJCEŠCI PROBLEMI U PROIZVODNJI PRŠUTA (str. 134-143)

Danijel Karoly
Stručni rad


Posjeta: 62.446 *