Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.12.2010.
  • Objavljen na Hrčku: 11.04.2011.

Sadržaj

Puni tekst

Nitrites and nitrates as precursors of N-nitrosamines in canned liver patties (str. 332-332)

Iva Pavlinić Prokurica, M. Bevardi, Helga Medić, Sanja Vidaček, Nives Marušić, Sanja Kolarić Kravar
Izvorni znanstveni članak


Comparison of two commercial tests for quantitative analysis of histamines in fish (str. 340-341)

Vida Šimat
Izvorni znanstveni članak


Organoleptic, chemical and microbiological changes of frozen poultry meat (str. 351-351)

Renata Sučić, Željka Cvrtila, Bela Njari, Lidija Kozačinski
Pregledni rad


Actualities in problem areas of health safety evaluation of venison with special emphasis on Trichinella spiralis and mesocercariae Alaria alata (str. 354-355)

Tomislav Mikuš, Bela Njari, Mario Škrivanko, Zvonimir Kozačinski, Fumić Tihana
Stručni rad


Posjeta: 29.907 *