Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.12.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 18.01.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Sourdough - Traditional Methods for Improving Quality of Bakery Products (str. 0-0)

Jasna Mrvčić, Krunoslav Mikelec, Damir Stanzer, Stela Križanović, Slobodan Grba, Višnja Bačun-Družina, Vesna Stehlik-Tomas
Pregledni rad


The Effect of Barley and Wheat Microflora on Malt and Beer Quality (str. 0-0)

Kristina Habschied, Natalija Velić, Marina Tišma, Vinko Krstanović
Pregledni rad


Toxicity of Fusarium Toxins (str. 0-0)

Gabriella Kanižai Šarić, Zlata Milaković, Vinko Krstanović
Pregledni rad


Adulteration of Oblica Virgin Olive Oil with Edible Sunflower and Refined Olive Pomace Oil (str. 117-122)

Dubravka Škevin, Klara Kraljić, Lina Miletić, Marko Obranović, Sandra Neđeral, Sandra Petričević
Izvorni znanstveni članak


Traceability in Croatian Meat Sector: are Consumers Aware of it? (str. 123-128)

Marija Cerjak, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Željka Mesić
Izvorni znanstveni članak


Phenolic Compounds in Olive Leaf Extract as a Source of Useful Antioxidants (str. 129-133)

Ibrahim Mujić, Jelena Živković, Goran Nikolić, Senka Vidović, Nataša Trutić, Urška Kosić, Stela Jokić, Alma Ruznić
Izvorni znanstveni članak


Influence of High Intensity Ultrasound on Physical and Textural Properties of Wheat Starch (str. 134-140)

Bože Vidić, Tomislava Vukušić, Ivana Ljubić Herceg, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Mladen Brnčić, Suzana Rimac Brnčić, Anet Režek Jambrak, Sven Karlović, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak


Salt Intake and Arterial Hypertension in General Population (str. 0-0)

Jovana Đurić, Ksenija Vitale, Slavica Paradinović, Bojan Jelaković
Izvorni znanstveni članak


ZAHVALA RECENZENTIMA (str. 152-153)

ACKNOWLEDGMENT FOR REFEREES (str. 152-153)


Zahvala


KAZALO RADOVA (str. 154-155)

PAPERS REPORT (str. 154-155)


Kazalo


Uvodnik (str. 0-0)

Damir Karlović
Uvodnik


Posjeta: 33.770 *