Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 17.01.1993.
  • Objavljen na Hrčku: 16.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

The influence of ethanolic extract of propolis addition on physicochemical and microbiologic quality of "Milpi" (str. 3-9)

Đ. Mišanović, N. Kezić, N. Capan
Izvorni znanstveni članak


The importance of test results Listeria monocytogenes in milk and milk products (str. 11-21)

Branka Magdalenić
Izlaganje sa skupa


Bacteriological quality of some home-made dairy products (str. 43-48)

B. Mioković, M. Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski
Izlaganje sa skupa


Comparison of two methods for lactose determination in whey (str. 49-54)

Matilda Grüner, M. Filajdić, D. Hanser
Stručni rad


Some facts about the influence of milk package on the environment protection (str. 55-66)

N. Taboršak, Marija Taboršak
Stručni rad


(str. 67-80)

M. Filajdić, Matilda Grüner
Vijest


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 16.411 *