Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 22.07.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 23.07.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Effects of ascorbic acid, salt, lemon juice, and honey on drying kinetics and sensory characteristic of dried mango (str. 1-10)

E. E. Abano, L. K. Sam-Amoah, J. Owusu, F. N. Engmann
Izvorni znanstveni članak


Rheological and qualitative characteristics of pea flour incorporated cracker biscuits (str. 11-17)

Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, M. Magala
Izvorni znanstveni članak


Analysis of diet optimization models for enabling conditions for hypertrophic muscle enlargement in athletes (str. 18-28)

D. Magdić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, L. Matijević, D. Frketić
Izvorni znanstveni članak


The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits (str. 29-33)

R. Vidrih, J. Hribar, Ž. Prgomet, N. Poklar Ulrih
Stručni rad


Posjeta: 15.979 *